Skip to main content
Сайт ДН ННІ УДХТУ
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Log in
Сайт ДН ННІ УДХТУ
Home
  1. Courses
  2. Дистанційні курси (бакалаврат та магістратура)
  3. Кафедра технології природних і синтетичних полімерів, жирів та харчової продукції

Кафедра технології природних і синтетичних полімерів, жирів та харчової продукції

  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • » Next page
Асортимент і використання харчових добавок
Загальні технології харчової промисловості (частина 1)
Загальні технології харчової промисловості (частина ІІ)
Зернознавство
Контролья якості та безпеки продукції галузі
Сучасні технології жирозамінників
Технічна мікробіологія
Технологічна експертиза
Технологічне обладнання галузі
Технологічні розрахунки виробництва і переробки жирів
Технологічні розрахунки виробництва хліба, кондитерських, макаронних виробів
Технологія виробництва тваринних жирів
Технологія добування рослинних жирів
Технологія зберігання та переробки зерна
Технологія кондитерських виробів
Технологія натуральних ефірних олій і синтетичних запашних сполук
Технологія оздоровчих харчових продуктів
Технологія переробки рослинних жирів (частина 2)
Технологія хлібобулочних та макаронних виробів
Устаткування та технологія підприємств готельно-ресторанного господарства
  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • » Next page
You are not logged in. (Log in)
Data retention summary
Powered by Moodle