Курс "Технологія зберігання та переробки зерна" викладається для студентів денної форми навчання 3 курсу та студентів заочної форми навчання 4 курсу.
Галузь знань 18 - Виробництво та технологія, спеціальності 181 - Харчові технології.
Освітня программа (вибірковий блок) - Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів.
- Менеджер: Андріянова Марина
- Студент: Андріяченко Вероніка
- Студент: Бабенко Анастасія
- Студент: Білов Юрій
- Студент: Блохін Артем
- Студент: Бражников Дмитро
- Студент: Грицай Костянтин
- Студент: Королькевич Юлія
- Студент: Кравченко Ольга
- Студент: Литвиненко Матвій
- Студент: Макаренкова Анастасія
- Студент: Максимов Кирило
- Студент: Максюта Ольга
- Студент: Молдован Анна
- Студент: Полохач Альона
- Студент: Рекунков Дмитро
- Студент: Саєнко Давид
- Студент: Саненко Кирило
- Студент: Серняев Владислав
- Студент: Слюсаренко Єгор
- Студент: Снєгур Олександра
- Студент: Терещенко Дима
- Студент: Трикоша Віктор
- Студент: Уманська Анастасія
- Студент: Халіна Анастасія
- Студент: Чусов Данило
- Студент: Шевченко Анастасія
- Студент: Штамбур Елизавета
- Студент: Яременко Дмитро