Вивчення методологічних, організаційних і економічних аспектів контролю якості харчової продукції та безпеки харчових продуктів.
- Менеджер: Земелько Марія
- Студент: Базилюк Сергій
- Студент: Балчугов Кирилл
- Студент: Васютин Егор
- Студент: Волошина Юлія
- Студент: Гарбар Дарья
- Студент: Калина Катерина
- Студент: Коновалов Егор
- Студент: Кравченко Ирина
- Студент: Кравчук Марина
- Студент: Кряжевських Дарина
- Студент: Левенец Александр
- Студент: Лисогоря Артем
- Студент: Мельник Яна
- Студент: Мірзоєв Арсен
- Студент: Обухова Ярослава
- Студент: Однороженко Олег
- Студент: Орлова Виктория
- Студент: Піддубна Олександра
- Студент: Приходько Карина
- Студент: Серняев Владислав
- Студент: Терещенко Дима
- Студент: Трофімов Максим
- Студент: Фесенко Олеся
- Студент: Холод Марина
- Студент: Чусов Данило
- Студент: Шарик Вікторія
- Студент: Шмельова Таїсія
- Студент: Штамбур Елизавета