Перейти до головного вмісту
Сайт ДН ННІ УДХТУ
  • На головну
  • Більше
Українська ‎(uk)‎
Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Увійти
Сайт ДН ННІ УДХТУ
На головну
  1. Курси
  2. Дистанційні курси (бакалаврат та магістратура)
  3. Кафедра технології природних і синтетичних полімерів, жирів та харчової продукції

Кафедра технології природних і синтетичних полімерів, жирів та харчової продукції

  • 1 Сторінка 1
  • 2 Сторінка 2
  • » Наступна сторінка
Асортимент і використання харчових добавок
Загальні технології харчової промисловості (частина 1)
Загальні технології харчової промисловості (частина ІІ)
Зернознавство
Контролья якості та безпеки продукції галузі
Сучасні технології жирозамінників
Технічна мікробіологія
Технологічна експертиза
Технологічне обладнання галузі
Технологічні розрахунки виробництва і переробки жирів
Технологічні розрахунки виробництва хліба, кондитерських, макаронних виробів
Технологія виробництва тваринних жирів
Технологія добування рослинних жирів
Технологія зберігання та переробки зерна
Технологія кондитерських виробів
Технологія натуральних ефірних олій і синтетичних запашних сполук
Технологія оздоровчих харчових продуктів
Технологія переробки рослинних жирів (частина 2)
Технологія хлібобулочних та макаронних виробів
Устаткування та технологія підприємств готельно-ресторанного господарства
  • 1 Сторінка 1
  • 2 Сторінка 2
  • » Наступна сторінка
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
Підсумок збереження даних
На основі Moodle