Перейти до головного вмісту
Сайт ДН ННІ УДХТУ
  • На головну
  • Більше
Українська ‎(uk)‎
Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Увійти
Сайт ДН ННІ УДХТУ
На головну
  1. Курси
  2. Дистанційні курси (бакалаврат та магістратура)
  3. Кафедра технології природних і синтетичних полімерів, жирів та харчової продукції

Кафедра технології природних і синтетичних полімерів, жирів та харчової продукції

Асортимент і використання харчових добавок
Загальні технології харчової промисловості (частина 1)
Загальні технології харчової промисловості (частина ІІ)
Зернознавство
Контроль якості та безпеки продукції галузі
Сучасні технології жирозамінників
Технічна мікробіологія
Технологічне обладнання галузі
Технологічні розрахунки виробництва і переробки жирів
Технологічні розрахунки виробництва хліба, кондитерських, макаронних виробів
Технологія виробництва тваринних жирів
Технологія добування рослинних жирів
Технологія зберігання та переробки зерна
Технологія кондитерських виробів
Технологія натуральних ефірних олій і синтетичних запашних сполук
Технологія оздоровчих харчових продуктів
Технологія переробки рослинних жирів (частина 2)
Технологія хлібобулочних та макаронних виробів
Харчова хімія з основами фізіології
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
Підсумок збереження даних
На основі Moodle