Курс "Асортимент і використання харчових добавок" викладається для студентів денної форми навчання 5 курсу та студентів заочної форми навчання 6 курсу.
Галузь знань 18 - Виробництво та технологія, спеціальності 181 - Харчові технології.
- Менеджер, Автор курсу: Андріянова Марина
Для студентів 2 курсу
- Менеджер, Автор курсу: Земелько Марія
для студентів 2, 3 курсів денної форми навчання спеціальності 181 - Харчові технології
- Менеджер, Автор курсу: Голуб Леся Сергіївна
для студентів 2 курсу денної форми навчання спеціальності 181 - Харчові технології
- Менеджер, Автор курсу: Голуб Леся Сергіївна
Вивчення методологічних, організаційних і економічних аспектів контролю якості харчової продукції та безпеки харчових продуктів.
- Менеджер, Автор курсу: Земелько Марія
для студентів магістрів 5 курсу денної форми навчання та 6 курсу заочної форми навчання
галузі знань ___18 – Виробництво та технології,
спеціальності __181 – Харчові технології, освітньої програми «Харчові технології»
- Менеджер, Автор курсу: Андріянова Марина
Дисципліна «Технічна мікробіологія» призначена для студентів 3 курсу спеціальності 181 Харчові технології
- Менеджер, Автор курсу: Земелько Марія
- Менеджер, Автор курсу: Суха Ірина Валеріївна
- Менеджер, Автор курсу: Андріянова Марина
Дисципліна для студентів спеціальності 181- Харчові технології (ТЖ)
- Менеджер, Автор курсу: Земелько Марія
Дисципліна для студентів спеціальності 181- Харчові технології (ХТ)
- Менеджер, Автор курсу: Земелько Марія
- Менеджер, Автор курсу: Голуб Леся Сергіївна
для студентів 3 курсу денної форми навчання спеціальності 181 - Харчові технології
- Менеджер, Автор курсу: Голуб Леся Сергіївна
Курс "Технологія зберігання та переробки зерна" викладається для студентів денної форми навчання 3 курсу та студентів заочної форми навчання 4 курсу.
Галузь знань 18 - Виробництво та технологія, спеціальності 181 - Харчові технології.
Освітня программа (вибірковий блок) - Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів.
- Менеджер, Автор курсу: Андріянова Марина
Курс "Технологія кондитерських виробів" викладається для студентів денної форми навчання 3 курсу та студентів заочної форми навчання 4 курсу.
Галузь знань 18 - Виробництво та технологія, спеціальності 181 - Харчові технології.
Освітня программа (вибірковий блок) - Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів.
- Менеджер, Автор курсу: Андріянова Марина
- Менеджер, Автор курсу: Андріянова Марина
- Менеджер, Автор курсу: Філінська Антоніна Олександрівна
- Менеджер, Автор курсу: Філінська Антоніна Олександрівна
- Менеджер, Автор курсу: Андріянова Марина
- Менеджер, Автор курсу: Філінська Антоніна Олександрівна
- Менеджер, Автор курсу: Андріянова Марина