Курс "Асортимент і використання харчових добавок" викладається для студентів денної форми навчання 5 курсу та студентів заочної форми навчання 6 курсу.

Галузь знань 18 - Виробництво та технологія, спеціальності 181 - Харчові технології.

для студентів 2, 3 курсів денної форми навчання спеціальності 181 - Харчові технології

для студентів 2 курсу денної форми навчання спеціальності 181 - Харчові технології

Вивчення методологічних, організаційних і економічних аспектів контролю якості харчової продукції та безпеки харчових продуктів. 

для студентів магістрів 5 курсу денної форми навчання та 6 курсу заочної форми навчання

галузі знань ___18 – Виробництво та технології,

спеціальності __181 – Харчові технології, освітньої програми «Харчові технології»

Дисципліна «Технічна мікробіологія» призначена для студентів 3 курсу спеціальності 181 Харчові технології

Дисципліна для студентів спеціальності 181- Харчові технології (ТЖ)

Дисципліна для студентів спеціальності 181- Харчові технології (ХТ)

для студентів 3 курсу денної форми навчання спеціальності 181 - Харчові технології

Курс "Технологія зберігання та переробки зерна" викладається для студентів денної форми навчання 3 курсу та студентів заочної форми навчання 4 курсу.

Галузь знань 18 - Виробництво та технологія, спеціальності 181 - Харчові технології.

Освітня программа (вибірковий блок) - Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів.

Курс "Технологія кондитерських виробів" викладається для студентів денної форми навчання 3 курсу та студентів заочної форми навчання 4 курсу.

Галузь знань 18 - Виробництво та технологія, спеціальності 181 - Харчові технології.

Освітня программа (вибірковий блок) - Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів.