Курс "Технологія зберігання та переробки зерна" викладається для студентів денної форми навчання 3 курсу та студентів заочної форми навчання 4 курсу.
Галузь знань 18 - Виробництво та технологія, спеціальності 181 - Харчові технології.
Освітня программа (вибірковий блок) - Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів.
- Manager: Марина Андріянова
- Student: Вероніка Андріяченко
- Student: Анастасія Бабенко
- Student: Юрій Білов
- Student: Артем Блохін
- Student: Дмитро Бражников
- Student: Костянтин Грицай
- Student: Юлія Королькевич
- Student: Ольга Кравченко
- Student: Матвій Литвиненко
- Student: Анастасія Макаренкова
- Student: Кирило Максимов
- Student: Ольга Максюта
- Student: Анна Молдован
- Student: Альона Полохач
- Student: Дмитро Рекунков
- Student: Давид Саєнко
- Student: Кирило Саненко
- Student: Владислав Серняев
- Student: Єгор Слюсаренко
- Student: Олександра Снєгур
- Student: Дима Терещенко
- Student: Віктор Трикоша
- Student: Анастасія Уманська
- Student: Анастасія Халіна
- Student: Данило Чусов
- Student: Анастасія Шевченко
- Student: Елизавета Штамбур
- Student: Дмитро Яременко