Курс "Асортимент і використання харчових добавок" викладається для студентів денної форми навчання 5 курсу та студентів заочної форми навчання 6 курсу.
Галузь знань 18 - Виробництво та технологія, спеціальності 181 - Харчові технології.
- Менеджер: Андріянова Марина
- Студент: Tkach Alexandra
- Студент: Аливердиева Алина
- Студент: Асафова Надежда
- Студент: Балан Таня
- Студент: Васюк Александр
- Студент: Вікторія Лиша
- Студент: Городянко Владислав
- Студент: Зайцева Катерина
- Студент: Коваль Даниил
- Студент: Негода Aнна
- Студент: Нечитайло Виктория
- Студент: Ніколаєнко Ірина
- Студент: Парфьонов Станислав
- Студент: Петрук Валерия
- Студент: Підгайний Назар
- Студент: Почтар Анастасія
- Студент: Решетникова Виктория
- Студент: Саєнко Ян
- Студент: Татьяна Нечипоренко
- Студент: Фурсова Лариса