Курс "Асортимент і використання харчових добавок" викладається для студентів денної форми навчання 5 курсу та студентів заочної форми навчання 6 курсу.
Галузь знань 18 - Виробництво та технологія, спеціальності 181 - Харчові технології.
- Manager: Марина Андріянова
- Student: Alexandra Tkach
- Student: Алина Аливердиева
- Student: Надежда Асафова
- Student: Таня Балан
- Student: Александр Васюк
- Student: Лиша Вікторія
- Student: Владислав Городянко
- Student: Катерина Зайцева
- Student: Даниил Коваль
- Student: Aнна Негода
- Student: Виктория Нечитайло
- Student: Ірина Ніколаєнко
- Student: Станислав Парфьонов
- Student: Валерия Петрук
- Student: Назар Підгайний
- Student: Анастасія Почтар
- Student: Виктория Решетникова
- Student: Ян Саєнко
- Student: Нечипоренко Татьяна
- Student: Лариса Фурсова